L'EMD de Valldoreix busca la implicació dels joves en les activitats culturals


Temes relacionats

Obert el termini per participar a la 12a edició del Premi Literari de Valldoreix ( 4/abr/12)

El documental 'Interferències' aterra a Sant Cugat per abordar alternatives a la crisi (28/mar/12)


  • Comparteix:

Josep Carné, Joaquim Castelló i Núria Stenger

Josep Carné, Joaquim Castelló i Núria Stenger

Acostar les activitats culturals al jovent i potenciar la seva identificació amb el territori. Aquests són els objectius per als propers mesos de l'EMD de Valldoreix, que organitza aquest divendres la projecció d''Interferències', una pel·lícula amb llicència Creative Commons sobre la crisi global. A més, tant el Premi Literari com el concurs de cartells de la Festa Major inclouen un any més categories per a joves i infants.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha recordat que joves i adults tenen fins el darrer divendres de juny per presentar obres al 12è Premi Literari de Valldoreix, i fins el primer dijous del mateix mes per participar al concurs de cartells per la Festa Major. Durant la presentació de les activitats culturals d'enguany, Castelló ha apostat per enfortir la relació dels joves amb Valldoreix.

Joaquim Castelló

Estem treballant per fer que els joves tinguin ofertes culturals aqui.


L'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la fundació Quepo han estat les encarregades de produir 'Interferències', un film que aborda l'origen, les responsabilitats i les alternatives de la crisi global, tot al·ludint a personatges i empreses reals. La projecció té lloc aquest divendres a les nou del vespre al Casal Cultural de Valldoreix. El membre de l'ODG Daniel Gómez-Olivé ha remarcat que es tracta d'una iniciativa educativa.

Daniel Gómez-Olivé

Volem fomentar la reflexió dels nois de batxillerat en amunt.


Després de l'estiu, quan s'oferiran cursos intensius de 'patchwork', consciència cultural i treballs energètics, els joves tornaran a ser els protagonistes a partir del novembre amb tallers de dibuixos animats, de cinema i d'idiomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.