El Cor Aglepta segueix celebrant el seu 10è aniversari


Temes relacionats

Presència santcugatenca en un concert a la basílica de la Sagrada Família (18/mai/12)

'Ritme santcugatenc' dóna a conèixer avui els guanyadors dels discs del Cor Aglepta (23/mar/12)

El cor Aglepta llança el seu primer disc (29/feb/12)


  • Comparteix:

El Cor Aglepta celebra enguany el seu 10è aniversari

El Cor Aglepta celebra enguany el seu 10è aniversari

El Cor Aglepta presenta al Teatre-Auditori, 'Corcumdansa', un concert especial dins del marc del seu 10è aniversari. L'actuació, que serà aquest dissabte a les set de la tarda, comptarà amb la participació de l'Escola Coral de l'Aula de So, el Cor Infantil de Sant Cugat i el cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat. Les entrades es poden adquirir al local de l'Aula de So i a les taquilles del Teatre-Auditori, una hora abans de l'inici de l'espectacle.

En un any ple de projectes, el Cor Aglepta s'ha proposat unir esforços amb l'Esbart Sant Cugat. La col·laboració amb el cos de dansa obre les portes a un format de concert molt diferent al que el públic està acostumat. El programa repassarà les obres de reconeguts compositors de la música coral dels segles XIX i XX sobre les que el cos de ball ha preparat unes coreografies.

El concert comptarà també amb la intervenció dels grups de l'Escola Coral que oferiran la Suite de peces 'Les emocions' i del Cor Infantil Sant Cugat, que per a aquest concert ha preparat un repertori de peces d'autors llatinoamericans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.