Marta Pessarrodona analitza avui el Ferrater poeta i home a la galeria Canals


Temes relacionats

Una lectura de l'obra de Ferrater reviu la seva figura 40 anys després de la seva mort (27/abr/12)


  • Comparteix:

Marta Pessarodona recordarà Gabriel Ferrater

Marta Pessarodona recordarà Gabriel Ferrater

La poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona és la protagonista del berenar de la Canals-Galeria d'art d'aquest dijous. L'escriptora posarà al descobert Gabriel Ferrater en una xerrada sobre la trajectòria poètica i la part més íntima de l'autor. La xerrada, que s'adhereix al Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat, començarà a dos quarts de vuit del vespre i té un preu de 10 euros.

La relació personal entre els dos poetes santcugatencs ha permès Pessarrodona descobrir com era Ferrater més enllà dels seus poemes i de la seva faceta com autor. Descobrir aquesta vessant del poeta és l'objectiu de la xerrada que oferirà l'autora dins dels berenars que organitza la Canals-Galeria d'art.

Pessarrodona, que ha estat lectora d'espanyol a la Universitat de Nottingham i ha traduït obres de Virginia Woolf entre d'altres autors, també analitzarà la poesia de l'autor amb perspectiva crítica. L'acte coincideix amb el 40 anys de la mort del poeta i permetrà els santcugatencs saber més sobre la vida i l'obra de Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.