L'Escola de Música organitza el curs d'estiu 'Música i altres històries' per alumnes de primària


  • Comparteix:

El cartell promocional del curs 'Música i altres històries'

El cartell promocional del curs 'Música i altres històries'

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ofereix per primera vegada aquest estiu el curs 'Música i altres històries' adreçat als nens i nenes de cinc a 12 anys. La primera setmana de juliol, de dos quarts de deu del matí a una del migdia, els infants faran diferents activitats relacionades amb la música. Les inscripcions per poder participar a aquest curs estan obertes a la secretaria de l'escola fins l'últim dia de maig.

Durant una setmana els alumnes que participin en aquest curs podran gaudir de diferents expressions artístiques per conèixer i gaudir de la música. El programa, que estarà impartit per professorat de l'escola de música, preveu que els alumnes ballin, cantin, toquin, llegeixin, dibuixin i improvisin entre d'altres activitats.

El director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, ha detallat a Cugat.cat les activitats que es faran dins d'aquest curs.

Joan Josep Gutiérrez

Treballarem la música amb contes, dansa i actuacions. L'objectiu és utilitzar diferents expressions culturals per fer música.




No és necessari que els alumnes tinguin coneixements musicals previs per poder participar al curs. Les inscripcions es poden fer a la secretaria de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de dilluns a dijous de cinc de la tarda a vuit del vespre i els dimecres i divendres d'onze del matí a una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.