Les entitats de la ciutat ja preparen les activitats d'estiu


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per participar als casals i als cursos intensius d'estiu de l'Escola Nexus ( 8/mai/12)

Obertes les inscripcions pels casals d'estiu de l'Ateneu ( 4/mai/12)

Els tallers de Teatre Sílvia Servan fan un pas endavant en la seva programació estiuenca ( 3/mai/12)

Pou d'Art dibuixa un estiu amb tallers per a totes les edats ( 1/mai/12)


  • Comparteix:

Els infants de Sant Cugat tenen un gran ventall d'activitats per escollir aquest estiu / Font: Fapac.cat

Els infants de Sant Cugat tenen un gran ventall d'activitats per escollir aquest estiu / Font: Fapac.cat

Activitats relacionades amb la natura i la cuina, cursos de teatre i dansa, i tallers d'art formen una part de l'oferta dels cursos d'estiu on els infants santcugatencs podran gaudir dels seus mesos de vacances de la mà de les entitats locals. Els casals d'estiu de l'Ateneu, els tallers de teatre Sílvia Servan, els tallers de l'espai artístic Pou d'Art i els cursos de dansa de l'escola Nexus són alguns dels col·lectius que ja han obert els seus períodes d'inscripció de les activitats d'estiu.

Els casals de l'Ateneu, dirigits als nens i nenes d'entre quatre i 12 anys, començaran el quart dilluns de juny, s'allargaran fins l'últim dia de juliol i es repetiran la primera setmana de setembre. Els infants podran gaudir d'activitats relacionades amb la cuina, la natura, la música i l'anglès.

Els tallers de Teatre Sílvia Servan amplien la seva oferta estiuenca organitzant unes colònies per als seus alumnes i xerrades obertes a tothom. A més incorporen als seus habituals casals d'estiu, un curs intensiu de teatre pensat per a adults. Una vegada més, els seus alumnes pujaran a l'escenari per mostrar les seves qualitats interpretatives. Les colònies oferiran l'oportunitat per endinsar-se més en el món del teatre a través d'una setmana de convivència a la casa de colònies Mas Po-Canyadó, ubicada prop de Tiana, al Maresme. La coordinadora dels tallers, Marta Uxan, explica què s'hi farà.

Marta Uxan

Serà tota una setmana de teatre i altres activitats. Però l'objectiu és que els nanos se submergeixin en una estada teatral.


L'espai artístic Pou d'Art organitza un any més cursos que estan organitzats per setmanes i en tres categories diferents: per a nens i nenes a partir de quatre anys, per a joves i per a adults. Per als més petits, nens i nenes de quatre a vuit anys, Pou d'Art ha organitzat tallers d'expressió plàstica on utilitzaran diferents tècniques. Per als nois i noies de 10 a 16 anys, Pou d'Art ofereix un taller de còmic i il·lustració, el taller 'La plàstica dels artistes' adaptat a aquestes edats, i un altre curs de dibuix i pintura on es faran sortides a l'exterior.

La responsable de Pou d'Art, Maria Fabre, parla dels objectius dels tallers.

Maria Fabre

El principal objectiu és que els nens s'ho passin bé aprenent.




L'escola de dansa Nexus organitza per primera vegada durant l'estiu cursos de ball a Sant Cugat. Classes de cabaret, hip-hop, jazz i maquillatge són algunes de les activitats que es faran en aquests cursos que començaran l'últim dilluns de juny i acabaran al setembre. Hi poden participar nens i nenes de set a 13 anys i l'horari del casal és de nou del matí a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.