La força dramàtica de 'Romeu i Julieta' cala en el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Els duos dels enamorats han estat els més aplaudits

Els duos dels enamorats han estat els més aplaudits

L'òpera de Gounod 'Romeu i Julieta' ha tornat a demostrar la seva efectivitat vers el públic gràcies a la força d'una música teixida sobre una de les trames més conegudes de la literatura dramàtica. L'amor impossible dels dos enamorats ha tornat a emocionar el públic aquest divendres en la versió que el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell ha portat al Teatre-Auditori.
Mira l'espectacle a Cugat tv

Escrita per Charles Gounod i amb text de Jules Barbier i Michel Carré, l'òpera es va estrenar al Théâtre Lyrique de París el 1867. El Cor Amics de l'Òpera de Sabadell ha tornat a pujar dalt l'escenari aquest clàssic que van estrenar fa 17 anys i que ara reposen per tercera vegada. En aquesta ocasió han tornat a comptar amb la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras, que ja es va posar a la pell del personatge d'Stéphano el 2004 i que va suposar el debut de la cantant.

Júlia Farrés-Llongueras ha explicat els punts més colpidors de la peça.

Júlia Farrés-Llongueras

La música de Gounod unida al drama de Shakespeare li dóna molta força dramàtica i subratlla el romanticisme.


Al llarg de tres hores i mitja els espectadors han pogut gaudir d'una òpera que ha brillat tant per la música com per la força dramàtica. Tot i això, l'aposta d'una posada en escena pràcticament buida no ha acabat de convèncer el públic.

Públic

La música és molt bonica però no m'ha agradat que no hi hagués escenografia. / És una òpera molt dramàtica amb una música que colpeix. / Sorprenent.



En aquesta producció, Albert Casals ha estat l'encarregat de donar vida a Romeu, mentre que Maite Alberola s'ha posat a la pell de Julieta. Amb l'actuació d'aquesta nit la peça diu adéu temporalment als escenaris després d'haver passat per altres ciutats com Sabadell, Vic i Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.