Elena Molina reivindica el paper de la dona a través de la sabata


  • Comparteix:

Elena Molina posa davant dues de les seves obres més recents

Elena Molina posa davant dues de les seves obres més recents

L'artista Elena Molina ret el seu particular homenatge a les dones i les sabates en la seva darrera exposició, 'Dream Shoes'. La mostra, que s'ha presentat aquest divendres a les instal·lacions d'EsadeCreapolis, està formada per una desena de teles plenes de color, on les sabates de tacó ben alt i la figura femenina són el centre de creació. L'exposició es podrà veure fins a principis de juny al vestíbul d'EsadeCreapolis.

Amant de la moda i les noves tendències, Elena Molina ha fet de les sabates el punt central de la seva creació. Acostumada a veure que la moda només té lloc en fotografies o publicitat, l'artista ha donat un pas més enllà amb la seva exposició 'Dream Shoes' i ha demostrat que la moda també és susceptible de ser immortalitzada en un llenç.

A través de diferents pintures on destaquen l'ús del color i la profunditat, Molina tracta el tema de la figura femenina a través d'un complement que 'defineix molt bé les persones': les sabates.

L'artista ha volgut també reivindicar el paper de la dona moderna que, conciliant vida familiar i laboral, no perd la seva essència. Així ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Elena Molina

Les dones hem de ser professionals, mares, amants i les sabates diuen molt d'ella.




La mostra, que es pot veure al vestíbul d'EsadeCreapolis, es podrà visitar fins a principis de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.