Oriol Cors presenta el seu primer disc, 'Dit a dit', amb un públic entregat


  • Comparteix:

Prop de 200 persones s'han aplegat al Casal de Mira-sol per escoltar la música del santcugatenc Oriol Cors. Tocs d'afro-funk, folk i rock han estat els elements que han caracteritzat la música de Cors, també integrant de la banda Carolina Chicken. L'espectacle, emmarcat dins el cicle de concerts 'Mou-te', ha comptat amb la banda Bass Electrion que ha actuat com a telonera.

El primer disc en solitari d'Oriol Cors, 'Dit a dit', s'ha presentat aquest divendres al Casal de Mira-sol davant de dos centenars de persones, entre les quals hi havien músics locals que han donat el seu suport a Cors. Una quinzena de temes s'han sentit en aquest concert emmarcat dins el cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament.

Temes propis com 'Humits i plens de sal', 'Mai menys' i 'Fulles al meu cap' han fet ballar i aplaudir el públic. El músic santcugatenc Oriol Cors, que ha deixat la bateria per atrevir-se amb la guitarra i la veu, ha destacat l'entrega del públic en aquest concert.

Oriol Cors

Molt bé, ha sigut una estrena fantàstica, entre amics. Hem fluït i hem comunicat amb els esperits més que mai.



El cantant Oriol Cors ha estat acompanyat per Claes Magnet al piano, Andreu Marquès a la bateria, Marina Vallet al saxo i Pol Barbé al baix. El concert ha comptat amb els teloners Bass Electrion, que han tocat cançons amb tocs de jazz fusió dels anys 70, i que també s'han llançat amb alguna improvisació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.