Els Gausacs escalfen motors per al 4 de 8 en les vigílies de Sant Ponç


Temes relacionats

Arriba la festa grossa dels castellers amb Sant Ponç (13/mai/12)

Els Gausacs llueixen els seus castells de 7 fora de casa (22/abr/12)

Els Gausacs consoliden els castells de 7 pensant de nou en els de 8 ( 1/abr/12)


  • Comparteix:

Els Gausacs desmuntant la torre de 7

Els Gausacs desmuntant la torre de 7

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat un 5 de 7, un 4 de 7 i una torre de 7 en l'actuació de vigílies de Sant Ponç al costat dels Xicots de Vilafranca. Amb aquests castells, els Gausacs s'han preparat per intentar el primer 4 de 8 de la temporada per culminar la Quinzena Verda. Els camises verdes han fet també una cercavila i han descarregat castells de sis i pilars per les places del centre.

Els Castellers de Sant Cugat han demostrat aquest dissabte la solidesa del seu repertori de castells de set, però pretenen tancar la Quinzena Verda traient a plaça el primer 4 de 8 de la temporada. Un dels caps de colla, Toni Serra, ha explicat que serà el primer pas per millorar l'actuació de Festa Major de l'any passat.

Toni Serra

Serà la primera actuació 'amb cara i ulls', intentarem gairebé igualar la millor actuació de l'any passat i això servirà per arribar a Festa Major amb un millor repertori.


L'actuació ha tingut lloc a la plaça del Rei després d'una cercavila pel centre per fer partícip tota la ciutat de la celebració. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància dels Castellers en particular i de les entitats de cultura popular en general, a la ciutat.

Mercè Conesa

Per la tasca que estan fent i perquè hi ha molta gent que va pujant. A les entitats tradicionals i culturals de la ciutat els veig llarga vida i projecció perquè surten idees, fortalesa i il·lusió.








Els Xicots de Vilafranca han descarregat un 5 de 7, un 4 de 7 i un 4 de 7 amb agulla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.