Reugenio arranca tots els riures del públic del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Els acudits d'Eugenio, avui al Teatre-Auditori (12/mai/12)


  • Comparteix:

Reugenio durant la seva actuació al Teatre-Auditori

Reugenio durant la seva actuació al Teatre-Auditori

El públic del Teatre-Auditori no ha pogut parar de riure aquest dissabte amb el nou espectacle de Reugenio, 'Hablamos'. 11 anys després de la mort de l'artista, Eugenio, Reugenio ha fet reviure alguns dels seus acudits amb les mateixes pauses, la mateixa entonació i la mateixa mirada del mític humorista. El muntatge ha incorporat fins i tot una interacció amb la veu d'Eugenio. Aquesta ha estat la tercera vegada que l'artista ha actuat a la nostra ciutat.
Mira l'espectacle a Cugat tv

'Hablamos', el nou espectacle de Reugenio, dirigit pel fill d'Eugenio, Gerard Jofra, ha arribat al Teatre-Auditori per recuperar els acudits estel·lars del mític humorista. 'Hablamos' és un revival del millor d'Eugenio i està farcit de sorpreses en una posada en escena que ha culminat en un diàleg virtual amb el humorista. El muntatge ha incorporat fins i tot acudits que Eugenio mai va arribar a interpretar dalt l'escenari tal com ha explicat Gerard Jofra, fill d'Eugenio i productor de l'espectacle.

Gerard Jofra

Hem treballat un repertori nou, hem inclòs acudits que el meu pare mai va arribar a explicar i li hem donat molta més presència a l'Eugeni en aquest espectacle.




Reugenio ha mantingut una interacció constant amb el públic, que ha esclatat de riure durant l'hora i mitja de durada del muntatge.

Públic

M'ha agradat molt, potser ha estat una mica lent. / Molt bé, he recordat vells temps. / Havíem vist molt a l'Eugenio i hem rigut molt.






Reugenio es podrà veure cada dilluns a la sala Luz de Gas, un escenari on Eugenio va viure algunes de les seves últimes actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.