Els Gausacs culminen la Quinzena Verda amb el primer 4 de 8 de la temporada

Cultura

Publicat el 13/mai/12 per Laura Mont

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el primer 4 de 8 de la temporada aquest diumenge per la diada de Sant Ponç. Un 5 de 7 i una torre de 7 han completat una actuació que gairebé iguala la millor de la temporada anterior i que també ha portat l'emoció a la plaça d'Octavià. Els Gausacs miren ara l'actuació de Festa Major on volen superar la de l'any passat.

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat en el segon intent el millor castell del seu repertori, el 4 de 8 que els va convertir en colla de vuit la temporada anterior. Aquesta construcció, que se'ls havia resistit a Igualada, i els dos castells de set que han assolit suposen que els Gausacs ja es troben al nivell de la temporada anterior. A partir d'aquí, els camises verdes començaran a provar amb nous castells de vuit. Ho explica un dels caps de colla Toni Serra.

Toni Serra

Estem molt contents, és el punt de partida de la temporada. Hem assolit la base de la temporada passada i a partir d'aquí evolucionar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Els companys dels camises verdes han estat els Castellers de Sabadell, que també han descarregat el seu primer castell de 8 de la temporada i els Nens del Vendrell. Els Gausacs s'han mostrat molts satisfets de la fita que han assolit i les perspectives que obre.

Gausacs

Fer el 4 de 8 ens emociona molt. / Quan recuperes el nivell de la temporada anterior és quan et pots plantejar estrenar castells. / Estem molt contents, ens ha costat una mica però l'hem fet bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Els Gausacs han culminat amb aquesta actuació una Quinzena Verda de la qual fan un balanç positiu pel nombre d'activitats i la participació que ha registrat.