Kata Kitinga guanya el segon premi al Concurs de percussió de Torredembarra


Temes relacionats

Kata Kitinga a Cugat tv (13/des/11)


  • Comparteix:

El grup Kata Kitinga

El grup Kata Kitinga

La banda de percussió local Kata Kitinga ha guanyat el segon premi del Concurs de percussió de Torredembarra, organitzat per la colla Bentocats de la Torre. Els santcugatencs han preparat per aquesta segona edició del certamen un tema de 10 minuts. Kata Kitinga ha competit amb una desena de grups de percussió de tot Catalunya.

Aquesta 2a edició del Concurs de percussió de Torredembarra (Tarragona) ha premiat en primera posició a la colla Sambandreu de Barcelona, en segon lloc han quedat els Kata Kitinga i, per últim, els Vallsamba tercers en la classificació.

La membre de Kata Kitinga Leticia Martín ha explicat que no s'esperaven aquest premi, ja que el nivell del concurs era molt alt.

Leticia Martín

La veritat és que el cartell era molt bo, amb molt nivell. Vam anar amb moltes ganes, vam preparar el nostre tema amb molta il·lusió i hem tingut aquesta sort o oportunitat.




Els Kata Kitinga ja han començat a planificar la temporada d'estiu amb cercaviles i actuacions a la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.