Sant Cugat estreny llaços amb Malawi a través de la música de Konkalazi


  • Comparteix:

Konkalazi són els guanyadors de la darrera edició del Music Crossroads

Konkalazi són els guanyadors de la darrera edició del Music Crossroads

Un any més torna la música africana a Sant Cugat de la mà dels guanyadors del Festival Interregional Music Crossroads que se celebra cada any al continent africà. El grup de Malawi Konkalazi Band, guanyador de l'edició d'enguany, arriba aquest dissabte a la ciutat per difondre la realitat dels joves del seu país i fer intercanvi de cultures. Els joves músics s'estaran una setmana a Sant Cugat desenvolupant diferents activitats i tallers.

Amb ritmes que combinen el funk, el reggae, el soul i l'afro-fussió, la formació de Malawi Konkalazi Band són els guanyadors del Festival Interregional Music Crossroads d'enguany. Els músics han guanyat aquest concurs que compta amb la participació de formacions de Moçambic, Tanzània, Zàmbia i Zimbàbue.

El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, que promou la formació i intercanvi de joves músics a Malawi, dóna més detalls de la formació en declaracions a Cugat.cat.

Martí Marín

Barregen música africana tradicional amb l'actual.


Més enllà de ser un projecte musical, el Festival Interregional Music Crossroads és una iniciativa de les Joventuts Musicals Internacionals per donar suport a joves africans i ajudar-los a desenvolupar la seva autoestima i llibertat d'expressió a través de la música. És, a més, una manera de fer un intercanvi social que permet donar a conèixer als infants santcugatencs cultures diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.