Bardem i Gere, protagonitzen les estrenes dels cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell del film 'La sombra de la traición'

Cartell del film 'La sombra de la traición'

'Hijos de las nubes', protagonitzada per Javier Bardem, i 'La sombra de la traición', amb l'actor Richard Gere, són les estrenes principals d'aquest divendres als dos cinemes de la ciutat. Als Yelmo també es projectaran les pel·lícules 'Profesor Lazhar', basada en l'obra d'Évelyne de la Chenelière, i la comèdia de Gordon Green 'El canguro'.

El documental de Álvaro Longoria 'Hijos de las nubes' examina l'agitació política actual al Sàhara Occidental i la responsabilitat de les potències occidentals envers aquest clima de violència.

A 'La sombra de la traición', dirigida per Michael Brandt, es mostra l'esforç i el perill al qual s'enfronten dos agents per tractar d'atrapar Casius, un perillós assassí. Després de més de set assassinats a homes de procedència russa la policia creu que un dels delinqüents més importants de tots els temps, Casius, ha tornat a escena.

Nominada als Òscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa, 'Profesor Lazhar' és la història d'un professor d'Argèlia que arriba a un col·legi on un professor ha mort en estranyes circumstàncies. El carisma i la implicació de Lazhar canviaran la vida dels seus alumnes.

'El canguro' és una comèdia del director de 'Superfumados' que mostra la vida d'un jove que haurà de cuidar tres nens amb els quals viurà una gran aventura pels carrers de Nova York.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.