Els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix tanquen el curs actuant davant de 200 persones


  • Comparteix:

Moment de l'actuació / Font: EMD de Valldoreix

Moment de l'actuació / Font: EMD de Valldoreix

L'escola de Música de Valldoreix ha celebrat el tradicional concert de fi de curs a un Centre Cívic de Mira-sol que ha quedat petit. Més de 200 persones han assistit a l'espectacle celebrat aquest dissabte i que ha comptat amb cançons tradicionals de diferents països i també composicions de Herbie Hancok i Leonard Bernstein, entre d'altres. L'espectacle ha comptat amb l'actuació de més de 150 alumnes d'entre quatre i 17 anys.

Els estudiants més joves han obert el concert juntament amb els grups de cant coral de l'assignatura de llenguatge musical interpretant peces tradicionals de països com el Congo, els Estats Units, Israel i el Brasil. La segona part ha estat protagonitzada pels alumnes més grans de l'escola. El grup de piano han estat els primers a fer sonar els seus instruments. Els guitarristes han seguit amb l'espectacle sota la direcció de Jordi Paredes que han interpretat peces de la banda sonora de la pel·lícula 'La bella i la bèstia'. Els grups de corda i vent també han mostrat les seves habilitats a l'escenari mirasolenc davant de familiars i amics que han deixat petita la sala.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.