La Caravana Senegalesa s'atura a El Siglo aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El Siglo està ubicada al Mercantic

El Siglo està ubicada al Mercantic

La sala El Siglo Mercantic se submergeix aquest cap de setmana en la cultura africana a través de la Caravana Senegalesa que omplirà aquest dissabte i diumenge l'espai d'activitats relacionades amb aquest país. Un mercadet d'artesania i una lectura de contes tradicionals d'aquesta part de l'Àfrica són algunes de les propostes d'aquest dissabte a l'espai santcugatenc. A partir de les nou del matí ja es podran visitar les paradetes que romandran obertes fins a les set de la tarda.

Les paradetes estaran instal·lades a la porta d'El Siglo i oferiran diversos productes fets al Senegal com roba, begudes i màscares, entre d'altres. L'ocasió també servirà perquè el dissenyador Ramon Lloch presenti la col·lecció Artlantique de cadires, calaixeres, tamborets i taules confeccionades amb fusta provinent d'embarcacions originàries del mateix país africà.

A dos quarts d'una, el conta contes Lamine Mbengue, director del projecte de la Caravana Senegalesa, protagonitzarà un espectacle on repassarà a través de contes els costums i llegendes del continet africà. L'espectacle està pensat per a tota la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.