Cinc santcugatencs actuen a Tarragona amb la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals


  • Comparteix:

Cartell del concert / Font: JOCIT

Cartell del concert / Font: JOCIT

El Palau Firal de Congressos de Tarragona acull aquest dissabte a les set de la tarda un concert de la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals (JOCIT). La formació, composta per 130 alumnes d'entre 12 i 25 anys d'escoles de música d'arreu dels Països Catalans, compta amb cinc membres santcugatencs.

Quatre gralles i un violí, a més d'una persona a l'organització, és l'aportació que fa l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat a aquest segon any de vida de l'orquestra. La seva organitzadora a la ciutat, Joana Chordà, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la formació.

Joana Chordà

L'objectiu és portar instruments que estem acostumats a veure al carrer a un escenari en societat.



Chordà ha destacat la qualitat de la interpretació de tots els alumnes com a element fonamental de l'èxit de la presentació en societat de l'orquestra l'any passat. Aquesta vegada, la peça interpretada serà 'Marenostrum', de Jordi Molina. El primer dimecres de juny faran una segona representació a Perpinyà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.