Joan Dausà presenta avui el seu 'Jo mai mai' a Sant Cugat


  • Comparteix:

'Jo mai mai' és el primer treball de Joan Dausà

'Jo mai mai' és el primer treball de Joan Dausà

El polifacètic Joan Dausà presenta aquest divendres el seu treball de debut, 'Jo mai mai', a Sant Cugat en un concert al Teatre la Unió. Acompanyat dels Tipus d'Interès, el cantautor oferirà un concert íntim on repassarà els temes d'aquest primer treball amb algunes composicions noves. La cita està emmarcada dins la segona gira del disc per territori català i serà a les nou del vespre. L'entrada té un preu d'11 euros a taquilla, dos menys si és anticipada.

Guanyador del premi de votació popular del Sona 9 2010, 'Jo mai mai' és el primer treball de l'artista Joan Dausà. Es tracta d'un projecte cuidat fins a l'extrem que, a través de la senzillesa i l'emotivitat, ha aconseguit crear un univers que ha sabut connectar amb el públic i la crítica. Així ho explica Joan Dausà en declaracions a Cugat.cat

Joan Dausà

Penso que la clau ha estat fer el disc des del respecte màxim a les cançons i cuidant cada detall.




El disc debut de Joan Dausà i els Tipus d'Interès s'ha enregistrat amb la complicitat de primeres figures del panorama musical català, com el component de Sidonie, Axel Pi, el baixista de Manel, Martí Maymó, i la cantant de La Carrau, Carol Duran, entre d'altres.

Acompanyat de Ferran Resines al teclat, David Romero a la bateria, Pere Ruiz al baix i Eloi Isern a la guitarra, Joan Dausà pujarà aquest divendres a l'escenari del Teatre la Unió per defensar aquest primer treball i presentar nous temes.

Joan Dausà

Hem incorporat tres cançons noves al repertori, però també defensarem el 'Jo mai mai'.





La cita tindrà lloc a les nou de la nit i l'entrada té un preu d'11 euros a taquilla i nou euros per compra anticipada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.