El sopar més idiota s'endú els riures del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Cugat.cat sorteja dues entrades dobles per veure 'El sopar dels idiotes' al Teatre-Auditori (14/mai/12)


  • Comparteix:

Els actors Edu Soto i David Fernández al Teatre-Auditori

Els actors Edu Soto i David Fernández al Teatre-Auditori

L'obra de teatre 'El sopar dels idiotes' ha tombat de riure els espectadors del Teatre-Auditori. Els actors Edu Soto i David Fernández han encarnat aquest clàssic de Francis Veber i han demostrat que la química que adquireixen aquests dos actors dalt l'escenari és capaç d'arribar als espectadors. L'obra, en clau de comèdia, ha ofert una intel·ligent crítica d'una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l'idiota.
Mira l'espectacle a Cugat tv

Una colla d'amics organitzen periòdicament un sopar al qual conviden la persona més estúpida que han conegut, per tal de riure-se'n. Els sopars acostumena ser un èxit, fins el dia en què un dels organitzadors desconvoca el que s'ha de celebrar a casa seva i rep la visita inesperada del convidat idiota. Així comença aquest clàssic contemporani del món teatral que aquest divendres ha aterrat al Teatre-Auditori i ha provocat tota mena de riures del públic santcugatenc.

Els actors Edu Soto i David Fernández han explicat en una entrevista a Cugat.cat que una de les claus de la versió que ofereixen és la gran complicitat que tenen aquests dos actors. Escoltem Edu Soto.

Edu Soto

La química i el 'feeling' que requereix aquest muntatge entre els dos actors principals és una cosa que nosaltres ja teníem des d'un principi.




El públic del Teatre-Auditori ha rigut sense complexos amb aquesta comèdia banal que té una càrrega crítica al darrere.

Públic

Una obra magnífica i molt interessant, hem rigut molt. / Hem vingut a riure i ho hem aconseguit. / Molt interessant la combinació de la comèdia amb la crítica que fa l'obra.







El muntatge es podrà veure ara per diferents poblacions catalanes i després viatjarà a València i a Euskadi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.