Daniel Alfonso i Glòria López es complementen a La Unió en un concert líric molt variat


Temes relacionats

El tenor Daniel Alfonso ofereix a La Unió un concert íntim ple de força (13/feb/12)


  • Comparteix:

Glòria López cantant 'Siboney', de Ernesto Lecuona

Glòria López cantant 'Siboney', de Ernesto Lecuona

Les veus del tenor santcugatenc Daniel Alfonso i la soprano Glòria López han omplert el Teatre la Unió de música d'arreu del món. Un centenar de persones ha gaudit aquest diumenge d'aquest concert que ha unit gèneres musicals com l'opereta, la música popular i el clàssic contemporani. Un espectacle líric que ha comptat amb l'acompanyament al piano de l'escocès Graham Lister.

'Asómate a la ventana' de Paulo Freire, 'Summertime' de George Gershwin i un recull de peces populars d'arreu. Aquestes han estat tres de les propostes que Alfonso i López han ofert compenetrant les seves veus de tenor i soprano. Alfonso ha parlat dels motius d'aquest repertori tan variat.

Daniel Alfonso

Hem buscat un repertori adient per a tot el públic perquè no tothom li agrada l'òpera o no la coneix, per això partim d'un ventall molt amable.




De la seva banda, López ha explicat que el concert els ha ofert la possibilitat de sortir del seu repretori habitual.

Glòria López

Com que som del Teatre del Liceu sempre fem òpera, i també ens agrada fer altres coses i buscar nous repertoris amb música més moderna.





Aquesta és la tercera vegada que el tenor santcugatenc ha actuat en el marc del programa 'Batega amb La Unió', que pretén potenciar l'ús de l'espai cultural. A l'abril, va actuar en un concert d'homenatge als Tres Tenors, i al febrer, va oferir un concert ple de peces clàssiques.

Alfonso, López i Lister formen part del cor del Gran Teatre del Liceu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.