Hotel Cochambre porta les seves versions humorístiques avui a la Carpa


  • Comparteix:

Els integrants del grup Hotel Cochambre

Els integrants del grup Hotel Cochambre

Hotel Cochambre torna aquest divendres a la ciutat per oferir les seves versions humorístiques de clàssics musicals a partir dels anys 80. El concert té lloc a partir de les dotze de la nit a la Carpa Sant Cugat i l'entrada és gratuïta si es compta amb invitació.

Hotel Cochambre pren com a fil conductor de la seva història la música dels seus 'hostes', des de l'electrònica de Chimo Bayo fins a les balades de Julio Iglesias. En aquest sentit, els cinc membres del grup fan de conserge, ascensorista, recepcionista, aparcacotxes i servei d'habitacions en una posada en escena que repassa diversos 'hits' des dels 80 fins l'actualitat.

Hotel Cochambre ha actuat en diverses ocasions per la Festa Major de la nostra ciutat. El concert d'aquest divendres és gratuït si es compta amb una invitació, que es pot aconseguir de diverses maneres, ja sigui per telèfon, pel carrer o a les sessions de la Carpa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.