'Cinco horas con Mario' baixarà el teló de la programació del Grup de Teatre Espiral


  • Comparteix:

Actuació anterior del grup teatral

Actuació anterior del grup teatral

El muntatge 'Cinco horas con Mario' serà la darrera funció de la programació continuada impulsada pel Grup de Teatre Espiral. El monòleg que una dona manté durant la vetlla del cadàver del seu marit treu a la llum la incomprensió en què ha viscut un matrimoni a l'Espanya dels anys 60. La funció serà aquest diumenge a les set de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix i l'entrada té un preu de sis euros, quatre en el cas dels joves i la gent gran.

La Carmen acaba de perdre el seu marit inesperadament i quan les visites se'n van i es queda sola vetllant el mort, comença a reviure els conflictes que ha viscut la parella. La seva reflexió la porta a comprendre la distància que els separava. Els pensaments de la protagonista tenen de rerefons una crítica a la societat del moment, la dècada dels 60.

La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha descrit així el muntatge basat en un text de Miguel Delibes. Són declaracions a Cugat.cat.

Trini Escrihuela

Trobaran un gran text i una actriu molt compromesa amb cada frase. En conjunt és una obra molt íntima i molt treballada.



'Cinco horas con Mario' es pot veure aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix a partir de les set de la tarda. L'entrada té un preu de sis euros pel públic en general i quatre euros per a joves i gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.