Silvia Luchetti ('Sonrisas y lágrimas'): 'Treballar amb nens aporta molta frescor i joc'


  • Comparteix:

El gerent de producció de 'Sonrisas y lágrimas', Javier Muñiz, i l'actriu Sílvia Luchetti

El gerent de producció de 'Sonrisas y lágrimas', Javier Muñiz, i l'actriu Sílvia Luchetti

L'actriu protagonista del musical 'Sonrisas y lágrimas' Silvia Luchetti ha passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) i ha valorat l'experiència de treballar amb nens, assegurant que 'aporten molta frescor'. Amb més de 50 anys d'història, ha arribat aquesta setmana a Sant Cugat, amb un total de set representacions, tres de les quals ja s'han fet. La sessió de tarda d'aquest dissabte té les localitats exhaurides.

El musical explica la història de Maria, una novícia que entra a formar part de la família del capità Von Trapp, un vidu amb set fills que necessita una institutriu. La història està situada en el marc de la Segona Guerra Mundial, i explica la vivència real de la família Von Trapp, que va poder fugir del domini nazi gràcies a les seves qualitats musicals.

Nou nens i nenes santcugatencs representaran els papers infantils de Kurt, Marta i Gretl. Els nens, d'entre quatre i 13 anys, van ser escollits en el càsting que va tenir lloc al Teatre-Auditori, entre un total de 140 participants. L'actriu que encapçala el musical, Silvia Luchetti, detalla al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) l'experiència de treballar amb nens.

Silvia Luchetti

M'encanta traballar amb nens. Et fan mantenir la frescor i el joc.




La gira va començar al desembre a Tenerife, ara ha arribat Sant Cugat, i és l'única ciutat catalana on es podrà veure el músical. El gerent de producció de l'espectacle, Javier Muñiz, explica per què han triat la ciutat per representar l'espectacle.

Javier Muñiz

Volíem que els diferents teatres de l'Estat espanyol hagin vist l'espectacle abans que les grans ciutats.



Des de dijous, 'Sonrisas y Lágrimas' s'ha representat tres vegades, les entrades per als quatre últims espectacles, entre aquest dissabte i diumenge, es poden adquirir pels canals habituals de venda del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.