'Els nens salvatges', l'estrena santcugatenca de la setmana als cines


Temes relacionats

La pel·lícula 'Els nens salvatges', amb Emma Vilarasau i Francesc Orella, present al Festival de Màlaga (25/abr/12)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La pel·lícula 'Els nens salvatges', on intervenen els actors santcugatencs Emma Vilarasau i Francesc Orella, s'estrena aquest divendres als dos cinemes de la ciutat. La tercera entrega de 'Men in Black és l'altra estrena principal de la setmana. A més, als cinemes Yelmo es podrà veure el film protagonitzat per Zac Efron 'Cuando te encuentre' i la comèdia 'Ni pies ni cabeza'.

El film 'Els nens salvatges' acaba de passar pel Festival de Cannes i va guanyar la Bisnaga d'or com a millor pel·lícula al Festival de Màlaga. La cinta és la història de tres joves que estudien en un institut de Barcelona i que se senten aïllats emocionalment. Vilarasau interpreta el paper de la directora de l'escola on estudien els protagonistes i Orella dóna vida a un pare exigent que no té bona relació amb la seva filla.

En la tercera entrega de 'Men in Black', L'Agent J, que encarna Will Smith, haurà de viatjar a l'any 1969 per rescatar l'Agent K, Tommy Lee, i portar-lo al present. Els Homes de Negre s'enfronten així a un nou repte en el que l'Agent J es trobarà sol i en una època que desconeix.

La cinta 'Cuando te encuentre' mostra la història de Logan, un soldat de la guerra d'Iraq que en plena batalla troba una foto d'una jove que li dóna l'esperança per mantenir-se viu. Quan acaba la guerra Logan es proposa trobar la noia i neix entre ells una història d'amor.

'Ni pies ni cabeza', dirigida per Antonio del Real, és una comèdia que mostra la història d'un grup de policies que atropellen un home. A partir d'aquest moment hauran d'intentar amagar aquest fet mentre alguns dels seus companys intenten descobrir qui és l'autor del crim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.