Mone ensenya els secrets del musical amb les cançons de 'Sonrisas y Lágrimas'


Temes relacionats

Silvia Luchetti ('Sonrisas y lágrimas'): 'Treballar amb nens aporta molta frescor i joc' (26/mai/12)

Èxit total en l'estrena catalana del musical 'Sonrisas y Lágrimas' al Teatre-Auditori (25/mai/12)

'Sonrisas y Lágrimas' fa la seva única parada a Catalunya al Teatre-Auditori (24/mai/12)

Ja es coneixen els infants que actuaran a 'Sonrisas y lágrimas' (15/mai/12)


  • Comparteix:

L'actriu i cantant Montse Teruel, Mone, ha donat les claus del teatre musical als participants del taller complementari al musical 'Sonrisas y Lágrimas' que ha acollit el Teatre-Auditori. Mone, que encarnava el paper de Donna al musical 'Mamma Mia!', ha explicat aquest cap de setmana com combinar el cant i l'actuació treballant amb cançons del musical. L'actriu protagonista de 'Sonrisas y lágrimas', Silvia Luchetti, i altres actors i músics del muntatge han assistit al taller per parlar de l'obra i donar consells als participants.

'Mis cosas favoritas' i 'El sonido de la música' han estat les dues cançons que les participants del taller de dissabte han treballat després d'un intens escalfament per preparar la veu i el cos. Mone ha explicat que aquest treball, que s'ha dut a terme amb l'escenografia del musical, ha permès les alumnes posar-se a la pell d'un actor-cantant.

Mone

Es tracta de treballar la veu i les cançons del musical i de veure el treball que fa un actor-cantant per preparar el seu personatge.



Silvia Luchetti, que encarna Maria a 'Sonrisas y Lágrimas', ha acudit al taller acompanyada d'altres actors, músics i responsables de l'obra per ajudar a treballar les cançons. Per les participants de la sessió de dissabte, aquest taller ha representat una oportunitat única per introduir-se en l'univers del musical.

Participants

És una forma d'estar en un escenari, d'aprendre les tècniques i veure com és aquest món. / És una experiència nova i m'està agradant. / És bonic conèixer la protagonista i aprendre molt.







El taller s'ha repetit aquest diumenge però dirigit a menors de 14 anys i ha comptat amb la participació d'una trentena de nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.