La Nit de l'Art tanca la seva 12a edició potenciant la implicació de nou públic


  • Comparteix:

Combinació de diferentes disciplines artístiques en la Nit de l'Art d'enguany

Combinació de diferentes disciplines artístiques en la Nit de l'Art d'enguany

Els espais artístics locals han reivindicat un any més el seu paper en el teixit social de Sant Cugat durant la 12a Nit de l'Art. En aquesta ocasió, amb més força que mai, ja que la iniciativa ha ampliat la seva presència a la ciutat amb un major nombre d'expositors. Un total de 18 espais s'han unit aquest dissabte en un clam conjunt pel paper de la cultura. La combinació de tallers, concerts i visites guiades amb l'exposició d'obres ha fet seu, enguany, l'objectiu de captar nou públic per fomentar la visita als espais i la possible compra de peces.

L'atracció de les actuacions als carrers del centre de la ciutat ha fomentat un fluxe actiu als espais artístics que han volgut mostrar la seva producció en la 12a Nit de l'Art.

Els galeristes de l'espai Lluís Ribas, Sala Rusiñol i La Galeria han valorat així el desenvolupament de la iniciativa enguany.

Galeristes

El més important és que la gent visiti els espais d'art. / No ha parat d'entrar gent. / Estem molt contents de veure que hi ha un interès i un seguiment.


Contrari a aquestes visions s'ha mostrat el director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, que ha afirmat que la cita s'ha desvirtuat amb el desenvolupament de més espais d'exposició, en detriment de la potenciació de les galeries professionals de la ciutat.

Josep Canals

Jo crec que una galeria depèn d'una ciutat i després es projecta, no amb festes i festetes. Avui només he contribuït que els restaurants s'omplin.




Opinions de tot tipus també entre els participants de la Nit de l'Art, que han posat de relleu diferents aspectes de la iniciativa.

Visitants

Ha estat un dia fantàstic. / Sempre hi ha aquesta confusió entre la nit de les galeries i la nit dels museus. / Està molt bé. / M'ha sobtat que una galeria em cobri tres euros per entrar.





La Nit de l'Art ha comptat, entre d'altres activitats, amb la inauguració d'un nou espai dedicat a la producció cultural local. Es tracta de la nova seu de l'Associació de Dones de l'Art, situada a l'avinguda de Rius i Taulet, que ha inaugurat aquest dissabte l'alcaldessa, Mercè Conesa. Conesa ha destacat que és important que una ciutat que fa una aposta per la tecnologia també desenvolupi les humanitats i el seu sector artístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.