Música, artesania i bon temps es donen cita als jardins del Monestir en el 2n Pícnic Musical


Temes relacionats

Amparo Sánchez es despulla personalment i musicalment en un concert fora del comú al Casino la Floresta (14/mai/12)

Un públic entregat es rendeix a l'univers de Joan Colomo (24/mar/12)

Els jardins del Monestir s'omplen de música i santcugatencs en la 1a edició del Pícnic Musical (16/mai/11)


  • Comparteix:

Grans i petits han participat d'aquesta festa cultural a l'aire lliure

Grans i petits han participat d'aquesta festa cultural a l'aire lliure

La 2a edició del Pícnic Musical ha inundat aquest diumenge els jardins del Monestir de música i artesania en una jornada marcada pel bon temps. Amb el blues de Blas Picón & The Junk Express i la rumba de Set de Rumba com a teló de fons, grans i petits han gaudit d'una jornada a l'aire lliure on cultura i gastronomia han estat les principals protagonistes. La cita, organitzada per la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), ha tret la cultura del seu escenari habitual per apropar-lo a un públic intergeneracional.
Reviu el Pícnic Musical a Cugat tv

Grans i petits s'han donat cita aquest diumenge als jardins del Monestir per gaudir d'una jornada a l'aire lliure amb la música com a fil conductor. La 2a edició del Pícnic Musical ha estat dedicada, enguany, al blues i la rumba amb les actuacions de Blas Picón &The Junk Express i Set de Rumba.

Una proposta cultural fora de l'habitual que té com a valor afegit la complicitat d'un públic generacionalment molt divers. Així ho explica el líder de Blas Picón & The Junk Express, Blas Picón, en declaracions a Cugat.cat.

Blas Picón

Canvia el concepte de concert i és que aquí la gent ve amb ganes de passar-ho bé.


L'altra protagonista de la jornada ha estat l'artesania, gràcies a una mostra d'artesania jove organitzada pel Casal de Joves TorreBlanca.

Menjar, vermut, música i art han conviscut durant unes hores en el marc incomparable dels jardins del Monestir que, per segon any, ha acollit aquesta proposta de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Una cita que convenç al públic santcugatenc.

Participants

Trobo que aquestes propostes fan que la gent participi. / Hem quedat amb uns amics i cadascú ha portat alguna cosa. / Crec que això ajuda els artesans a autogestionar-se.






El sol i el bon temps han acompanyat aquesta jornada a la fresca que va ser ajornada la setmana passada a causa del mal temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.