47.000 espectadors i 80% d'ocupació, balanç de la temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Maldita Nerea actuarà al Teatre-Auditori a l'octubre (25/mai/12)

'Grease' aterrarà de nou al Teatre-Auditori la temporada vinent (18/mai/12)

El Teatre-Auditori manté l'ocupació i la satisfacció del públic una temporada més ( 1/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge del Teatre-Auditori

Imatge del Teatre-Auditori

47.000 espectadors han passat pel Teatre-Auditori aquesta temporada, que ha posat el punt final aquest diumenge. Els gairebé 60 espectacles programats han superat el 80% d'ocupació, mantenint el bon ritme dels darrers anys i situant-se com la segona millor temporada de la seva història pel que fa a ocupació. La nova programació continuarà apostant per una oferta eclèctica amb propostes com el musical 'Grease' i els murcians Maldita Nerea.

La darrera temporada del Teatre-Auditori ha tancat aquest diumenge amb el musical 'Sonrisas y Lágrimas', després de pujar a l'escenari de l'equipament municipal grans noms del panorama artístic.

L'aposta per oferir espectacles per a tots els gustos ha tornat a funcionar. 47.000 espectadors han passat pel Teatre-Auditori, que ha assolit més d'un 80% d'ocupació. El director de l'equipament públic, Pep Tugues, ha assegurat que aquesta és la resposta a espectacles de qualitat.

Pep Tugues

Tanquem la temporada amb 47.000 espectadors, la segona amb més volum d'espectadors. El més important és la satisfacció del públic.




Tugues ha avançat a Cugat.cat que la propera temporada combinarà de nou aquest binomi entre la qualitat i l'oferta eclèctica.

Pep Tugues

Hem d'esperar que tingui molta varietat i molta qualitat. Ja tenim 'Grease' i Maldita Nerea.





Aquesta última temporada ha deixat, per exemple, les actuacions d'Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Raimon, Raphael, Pastora i Dani Martín, entre d'altres. També han tingut el seu espai obres com 'Qui té por de Virgínia Woolf?', '30-40, Livingstone', 'Desaparecer', 'Forever young', 'Truca un inspector', 'Delicades' i la dansa del Ballet Nacional de Cuba. Les propostes d'Amaral, Manel i l'espectacle 'Cantajuego', entre d'altres, van aconseguir exhaurir les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.