47.000 espectadors i 80% d'ocupació, balanç de la temporada del Teatre-Auditori

Imatge del Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 28/mai/12 per Anna González

47.000 espectadors han passat pel Teatre-Auditori aquesta temporada, que ha posat el punt final aquest diumenge. Els gairebé 60 espectacles programats han superat el 80% d'ocupació, mantenint el bon ritme dels darrers anys i situant-se com la segona millor temporada de la seva història pel que fa a ocupació. La nova programació continuarà apostant per una oferta eclèctica amb propostes com el musical 'Grease' i els murcians Maldita Nerea.

La darrera temporada del Teatre-Auditori ha tancat aquest diumenge amb el musical 'Sonrisas y Lágrimas', després de pujar a l'escenari de l'equipament municipal grans noms del panorama artístic.

L'aposta per oferir espectacles per a tots els gustos ha tornat a funcionar. 47.000 espectadors han passat pel Teatre-Auditori, que ha assolit més d'un 80% d'ocupació. El director de l'equipament públic, Pep Tugues, ha assegurat que aquesta és la resposta a espectacles de qualitat.

Pep Tugues

Tanquem la temporada amb 47.000 espectadors, la segona amb més volum d'espectadors. El més important és la satisfacció del públic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tugues ha avançat a Cugat.cat que la propera temporada combinarà de nou aquest binomi entre la qualitat i l'oferta eclèctica.

Pep Tugues

Hem d'esperar que tingui molta varietat i molta qualitat. Ja tenim 'Grease' i Maldita Nerea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Aquesta última temporada ha deixat, per exemple, les actuacions d'Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Raimon, Raphael, Pastora i Dani Martín, entre d'altres. També han tingut el seu espai obres com 'Qui té por de Virgínia Woolf?', '30-40, Livingstone', 'Desaparecer', 'Forever young', 'Truca un inspector', 'Delicades' i la dansa del Ballet Nacional de Cuba. Les propostes d'Amaral, Manel i l'espectacle 'Cantajuego', entre d'altres, van aconseguir exhaurir les entrades.