Can Ninot obre un ventall de cursets de cara a l'estiu


Temes relacionats

'Els Tres Porquets' de Can Ninot consciencien els més petits de la importància de la feina ben feta (13/mai/12)

'El peix d'or' adverteix els menuts espectadors de Can Ninot dels perills de l'avarícia (29/abr/12)

'Els follets treballadors' ensenyen als més petits que treballar també és divertit (17/mar/12)


  • Comparteix:

Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya, va néixer al setembre del passat any

Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya, va néixer al setembre del passat any

El teatre Can Ninot ofereix, de cara a l'estiu, un ventall de casals i tallers oberts a tot el públic. Entre les opcions, hi ha casals de teatre per nens i joves, classes d'anglès participatives i tallers de titelles. Els cursets s'organitzen en torns setmanals i els preus varien entre 60 i 70 euros per setmana.

Als casals de teatre dedicats a nens, joves i adults es millorarà la interpretació i el treball en equip a través del joc escènic. Els nens de més de tres anys podran inscriure's en torns setmanals a partir de l'últim dilluns de juny fins el primer divendres de setembre de nou del matí a dos quarts d'una del migdia, mentre que els joves i adults a partir dels 13 anys optaran a cursos als matins, tardes o vespres.

L'English Summer és l'altra aposta per al període estiuenc de l'entitat. Es tracta de classes d'anglès participatives on es treballarà l'idioma a través de jocs i activitats lúdiques perquè els alumnes assoleixin facilitat verbal i millorin la seva pronunciació i vocabulari. El curs començarà l'últim dilluns de juny i finalitzarà el primer divendres de setembre.

Els tallers de teatre en anglès i els tallers de titelles són altres de les opcions que ofereix l'entitat. Els nens de més de tres anys podran inscriure's en torns setmanals durant les mateixes dates que els altres cursos. L'horari és, en ambdós casos, de nou del matí a dos quarts d'una del migdia, i els preus són de 60 i 70 euros setmanals, respectivament.

La matrícula de tots els cursets i tallers és oberta. Per inscriure's s'ha d'enviar un correu electrònic a info@canninot.cat o trucar al telèfon 626.598.921.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.