'La Traviata', 'Nabucco' i 'Tosca' tornen amb la nova programació del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Maldita Nerea actuarà al Teatre-Auditori a l'octubre (25/mai/12)

'Grease' aterrarà de nou al Teatre-Auditori la temporada vinent (18/mai/12)

Julio Manrique i Clara Segura porten 'Incendis' a Sant Cugat al novembre ( 1/mai/12)

El Liceu porta 'La Ventafocs' i 'Petruixka' al Teatre-Auditori (11/abr/12)

Els Amics de les Arts tornaran al Teatre-Auditori al desembre ( 6/mar/12)

L'òpera 'La Traviata' arriba al Teatre-Audtiroi amb el cartell d'entrades exhaurides ( 7/mar/08)

L'òpera Tosca de Puccini omple el Teatre Auditori de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell (14/mar/05)

'Nabucco' de Giuseppe Verdi arriba aquesta nit al Teatre-auditori de la mà del cor Amics de l'Òpera de Sabadell ( 5/mar/04)


  • Comparteix:

Font: Amics de l'Òpera de Sabadell

Font: Amics de l'Òpera de Sabadell

L'òpera tornarà a tenir el seu espai dins la nova programació del Teatre-Auditori. De la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell, pujaran dalt l'escenari 'La Traviata', i 'Nabucco', de Giuseppe Verdi, i l'òpera 'Tosca' de Giacomo Puccini, unes obres que ja s'han pogut veure en temporades anteriors a l'equipament municipal. El Teatre-Auditori també incorporarà espectacles de grups amateurs com 8uit de Teatre que representarà l'obra 'Adreça Desconeguda'. La venda d'entrades per a tots aquests espectacles començarà al setembre.

Tres òperes dels Amics de l'Òpera de Sabadell, que ja s'han pogut veure al Teatre-Auditori, configuraran part de la nova programació de l'equipament municipal. El segon divendres de novembre l'òpera 'Tosca', de Giacomo Puccini, es representarà a l'escenari del Teatre-Auditori. El primer divendres de març serà el torn de 'Nabucco' de Giuseppe Verdi i el primer divendres de maig es podrà veure 'La Traviata', també de Verdi.

La música serà una gran protagonista de la nova programació amb les actuacions d'Els Amics de les Arts, el mes de desembre, i Maldita Nerea, que actuarà el segon divendres d'octubre. Els musicals tornaran a tenir el seu protagonisme amb 'Grease' que aterrarà al Teatre-Auditori el tercer divendres d'octubre. En teatre. l'obra 'Incendis', dirigida per Oriol Broggi, i amb l'actriu Clara Segura i l'actor Julio Manrique al repartiment, arribarà a Sant Cugat l'últim divendres de novembre. El teatre amateur també tindrà el seu espai amb el grup 8uit de teatre i l'obra 'Adreça Desconeguda'.

Entre la programació infantil hi ha dos espectacles familiars del Petit Liceu que també passaran pel Teatre-Auditori. Són 'Petruixka' i 'La Ventafocs' que es podran veure a finals de gener i principis de maig respectivament.

La venda d'entrades dels abonaments començarà el segons dimarts de setembre i la venda general de les entrades per a cada un dels espectacles serà una setmana més tard, el segon dimecres de juny. Tot i així les entrades per poder veure el musical 'Grease' i el grup de música Maldita Nerea, es posen a la venda aquest dimarts i divendres, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.