El santcugatenc Jordi Brau rep un reconeixement de l'Associació Professional d'Informadors


  • Comparteix:

L'actor de doblatge de Sant Cugat Jordi Brau, ha rebut el premi de l'Associació Professional Espanyola d'informadors de premsa, radio i televisió a l'apartat de doblatge. Durant els seus vint anys de carrera, Brau, ha doblat actors com Tom Cruise, Robin Williams, Tom Hanks i Kenneth Branagh.

Els premis "Micròfons dels informadors" que organitza la delegació de Catalunya de l'Associació de Professionals Espanyola d'informadors de premsa, radio i televisió s'han entregat a les instal·lacions de Vichy Català a Caldes de Malavella. L'associació té com objectiu, entre altres, promoure, impulsar, potenciar i facilitar el treball dels professionals de la informació de premsa, radio i televisió.
L'actor de doblatge Jordi Brau va rebre el premi en l'apartat de doblatge per la seva tasca durant 20 anys, amb una de les veus més adaptables als més variats i diferents personatges, tant en català com en castellà. Per l'actor significa el primer premi de la seva carrera, ell mateix explica la definició de doblatge:

Jordi Brau

El doblatge és com llegir una partitura. És com fer una traducció del que veus.


Brau, va començar la seva carrera doblant-se a sí mateix a "El vicari d'Olot" de Ventura Pons i fins avui ha doblat a multitud d'actors estrangers de renom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.