Blancaneus i l'últim de Diane Keaton, als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell del nou film 'Blancanieves' / Font: Butaca.net

Cartell del nou film 'Blancanieves' / Font: Butaca.net

'Blancanieves y la leyenda del cazador' i '¡Por fin solos!' són les estrenes principals d'aquest divendres als cinemes locals. Rupert Sanders, director de 'Blancanieves', ha donat més acció al clàssic de Disney, mentre que a l'altre film Lawrence Kasdan torna al cinema emparellant Diane Keaton i Kevin Kline. A més, als Yelmo s'estrenaran la cinta de terror 'La sombra de los otros' i l'espanyola 'Miel de naranjas', ambientada en els anys 50.

El clàssic de Disney de Blancaneus adopta un to més dramàtic i d'acció en l'entrega 'Blancanieves y la leyenda del cazador'. La jove Blancaneus, que interpreta Kristen Stewart, haurà de salvar-se dels intents de la reina per destruir-la amb l'ajut d'un caçador. El paper de madrastra és a càrrec de Charlize Theron.

'¡Por fin solos!' és la història d'un matrimoni en crisi que decideix passar uns dies al camp per solucionar el seus problemes. La parella es tornarà a enamorar i viurà aventures que l'ajudaran a descobrir l'arrel dels seus conflictes.

El gènere de terror arriba a les cartelleres de la mà de 'La sombra de los otros'. El film, dels productors de 'The ring', mostra el drama d'un intern d'hospital que té una personalitat múltiple. La seva psiquiatra aviat descobrirà que totes les personalitats han estat víctimes d'assassinats.

La cinta 'Miel de naranjas' està ambientada en l'època franquista. El film mostra la història d'un jove que està fent el servei militar. A la vista de les injustícies s'adona que per canviar el rumb de les coses ha d'actuar. Aviat es veurà involucrat en arriscades accions que posaran en perill la seva vida i la dels seus companys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.