L'Ateneu proposa un taller per viure un 'estiu màgic'


Temes relacionats

El mag Selvin fa volar la imaginació dels més petits a Can Ninot (25/feb/12)

El Mag Selvin obre una escola de màgia a Can Ninot (15/feb/12)

La màgia del cinema embruixa grans i petits amb l'espectacle de Selvin al Teatre-Auditori (27/feb/11)


  • Comparteix:

El mag Selvin torna a Sant Cugat per ensenyar els secrets de la màgia a grans i petits

El mag Selvin torna a Sant Cugat per ensenyar els secrets de la màgia a grans i petits

El mag Selvin revelarà tots els seus secrets aquest juliol a Sant Cugat en un curs de màgia a l'Ateneu. Sota el lema 'Viu l'estiu màgic', l'Ateneu programa classes dilluns i dimarts a la tarda per a totes les edats a partir dels vuit anys. El preu del curs, que vol acostar la màgia i la seva història a la ciutadania, és de 45 euros, dos menys per als socis. El període d'inscripcions comença aquest dilluns.

El mag Selvin és un reconegut professional del món de la màgia i de la ventrilòquia que ha dedicat gran part de la seva vida a aquesta disciplina. Col·laborador de ràdio i televisió, l'il·lusionista torna aquest juliol a la ciutat per apropar el món de la màgia a tothom.

L'Ateneu programa aquest juliol les activitats 'Viu l'estiu màgic', classes de màgia i història de la màgia que tindran lloc dilluns i dimarts de dos quarts de set a dos quarts de vuit del vespre. Els cursos s'han dividit en dos grups segons l'edat dels participants: un grup infantil, adreçat a nens de vuit a 14 anys, i un grup d'adults a partir dels 15 anys.

Les classes, que potencien també l'aspecte pedagògic per al desenvolupament emocional dels nens, combinaran classes de màgia i d'història de la màgia, amb vídeos i actuacions d'altres mags, com Christian Cooper. En dóna més detalls el mag Selvin, en declaracions a Cugat.cat.

Mag Selvin

La màgia té una gran capacitat de comunicació, és com una petita classe de teatre que ajuda a obrir-se als demés.





Si els cursos tenen una bona resposta per part dels santcugatencs, s'està estudiant la possibilitat d'introduir-los a la programació de l'Ateneu a partir de l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.