Mazoni comença a preparar un nou disc


Temes relacionats

Mazoni estrena àlbum a Sant Cugat amb la Casa de Cultura plena (14/mar/11)


  • Comparteix:

Jaume Pla en el concert a la Casa de Cultura

Jaume Pla en el concert a la Casa de Cultura

El cantant Jaume Pla, més conegut com a Mazoni, ja està component les primeres cançons del seu nou disc, tot i que encara es troba al principi del procés creatiu. Així ho ha avançat Pla al programa 'Diacrònics' de Cugat.cat (91.5 FM) en una entrevista on també ha fet un balanç molt positiu del recorregut del darrer disc de la formació, 'Fins que la mort ens separi', que va presentar oficialment el maig de l'any passat. El cantautor celebra el bon moment que viu el pop-rock català, tot i que assegura que això no ha canviat gaire la seva situació.

'Fins que la mort ens separi', el disc més intimista i fosc de Jaume Pla, es va presentar fa una mica mes d'un any oficialment al Palau Sant Jordi de Barcelona, tot i que abans ja havia passat per alguns escenaris catalans, com la Casa de Cultura de Sant Cugat. Després d'un intens recorregut de Mazoni per presentar el disc, Pla ja pensa en el seu proper treball. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'Diacrònics', de Cugat.cat.

Jaume Pla

Ara començo a escriure les cançons pel disc nou, però es difícil dir faré 5 discos més perquè no estàs segur ni de fer el següent. Que al final sempre s'acaba fent i surt bé però no és senzill.



El cantautor assegura que la seva forma de treballar i la seva situació no han canviat arran del boom de la música en català, tot i que admet que la conjuntura fa que es mogui més públic.

La propera actuació de Mazoni tindrà lloc el segon dijous de juliol a Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.