La 6a edició del 'Mou-te' s'acomiada amb el country d'Hombre tranquilo i el cantautor Xavier Drudis


Temes relacionats

No words no evidence omple d'intimitat el Casal de Mira-sol en el 4t concert del 'Mou-te' (25/mai/12)

Oriol Cors presenta el seu primer disc, 'Dit a dit', amb un públic entregat (12/mai/12)

Everest puja al 'Mou-te' el seu psicorock enèrgic (28/abr/12)

Els Celesta més madurs presenten al 'Mou-te' un avanç del seu primer disc (14/abr/12)


  • Comparteix:

El cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, ha clos la seva 6a edició amb el country punk de la banda Hombre tranquilo. El cantautor lleidatà Xavier Drudis, component del grup santcugatenc Audiomax, ha estat el teloner i ha ofert la seva música melòdica i intimista amb temes propis i versions. Una cinquantena d'assistents s'han aplegat aquest divendres al Casal de Mira-sol per gaudir d'aquest darrer concert del 'Mou-te'.

Una vintena de temes de country clàssic han omplert de ritme el darrer concert del cicle 'Mou-te' protagonitzat pel grup Hombre tranquilo. 'All I can do is cry', 'I was born too late' i '1000 more fools' han estat algunes de les cançons tocades pel grup. La banda està formada pel santcugatenc Marc Solà, guitarrista i cantant; Santi, a la guitarra; el contrabaixista Talo, i Cliff, a la bateria. Uns 50 santcugatencs s'han apropat al Casal de Mira-sol per gaudir de la seva música en directe.

El teloner del darrer concert del cicle musical ha estat el cantautor Xavier Drudis, que ha interpretat cinc temes, alguns de propis i d'altres versionats de cançons conegudes com 'The Reason' del grup The Hoobastank i 'Just the way you are' del cantant Bruno Mars.

Des d'aquest dimarts, i durant una setmana, es duran a terme les votacions per triar el guanyador d'aquest 'Mou-te'. El cantant o grup guanyador tindrà l'oportunitat d'oferir un concert a la Festa Major d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.