La poesia musicada d'Albert Roig porta el Teatre la Unió al Brasil


Temes relacionats

L'univers de Joan Dausà omple el Teatre la Unió ( 1/jun/12)

Daniel Alfonso i Glòria López es complementen a La Unió en un concert líric molt variat (21/mai/12)

La coral Gospel Sentits enlluerna el Teatre la Unió amb un concert ple d'optimisme (23/abr/12)


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Els espectadors del Teatre la Unió han estat transportats al Brasil de la poesia d'Albert Roig a través de les veus de Mònica Van Campen i Laia Cagigal, i la guitarra de Jordi Gaspar. Sota el títol 'Una música de cavalls negres', l'espectacle ha ofert aquest diumenge una forma diferent de gaudir de la poesia i de la prosa poètica en un ambient tranquil i íntim.

La declamació de Van Campen i el cant de Laia Cagigal han aconseguit crear un ambient únic que ha endinsat el públic santcugatenc en els ambients que descriuen les poesies de la 'La Tempesta', d'Albert Roig. L'actriu Mònica Van Campen ho ha explicat a Cugat.cat.

Mònica Van Campen

Et transportes a un altre ambient, a un altre lloc i a un altre tempo. És un espectacle tranquil per permetre't viatjar.



La poesia de Roig casa molt bé amb la música. El compositor i guitarrista de 'Una música de cavalls negres', Jordi Gaspar, ha descrit aquesta sinergia.

Jordi Gaspar

Són textos molt rics, molt musicals de per si, perquè hi han moltes imatges. Són textos que per les paraules escollides ja tenen una música perquè darrere tenen històries i evocacions.






L'espectacle és un homenatge al Brasil i al poeta Rainer Maria Rilke, font d'inspiració de Roig, que el 2007 va guanyar el Premi de Poesia Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.