Els Minyons Escoltes Guies de Sant Jordi acorden a Sant Cugat les línies de treball futur


  • Comparteix:

L'assamblea ha reunit 400 minyons d'arreu de Catalunya.

L'assamblea ha reunit 400 minyons d'arreu de Catalunya.

L'assemblea anual que els Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya han celebrat a Sant Cugat ha estat la més participativa a nivell nacional. Més de 400 joves de tot Catalunya s'han reunit per confeccionar els nous projectes del moviment, que aniran marcats per una major col.laboració amb les entitats.

La sessió ha permès als caps dels moviments escoltes abordar quines seran les pautes del proper exercici. Un any de projectes que estarà marcat per una major col.laboració amb les entitats del carrer, ho explica, la fins ara secretària de l'entitat, Gala Portabelles:

Gala Portabelles

Volem crear sinèrgies i convenis amb entitats tant a nivell local com global


L'espiritualitat, l'educació i Catalunya seran altres dels eixos de treball dels Minyons Escoltes Guies Sant Jordi, que tenen la seva seu a la masia de Can Cadena de Valldoreix des de fa 5 anys.

L'alcalde Lluís Recoder ha estat l'encarregat d'inaugurar l'assemblea general. En el seu discurs, l'alcalde ha encoratjat als joves a mantenir l'esperit emprenedor que han mostrat fins ara:

Lluís Recoder

Espero que continuin sent una escola per a formar persones


Els actes van començar divendres amb una tertúlia sobre participació a la Casa de Cultura i amb un concert al parc Ramon Barnils. No obstant, el gruix dels actes s'han concentrat al teatre de la Unió on s'ha celebrat l'Assemblea General de l'entitat, en la qual han participat més de 400 joves de 6 a 18 anys.

La trobada dels minyons també ha servit per escollir els nous càrrecs de la junta directiva, en la què no hi figura cap escolta santcugatenc. Sergi Rovira és el nou comissari de l'agrupació; Montse Fort assumeix la secretaria; mentre que Anna Arisa i Mayra Cufí són, respectivament, coordinadores de relacions i pedagogia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.