Oberta la venda d'entrades per als concerts infantils dels 'Petits Camaleons'


Temes relacionats

Antònia Font, La Pegatina i Txarango cantaran als nens al festival 'Petits camaleons' ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa a Barcelona

Imatge de la roda de premsa a Barcelona

Les entrades per al festival infantil 'Petits camaleons' es posen a la venda aquest divendres a través d'Internet, a la web Petitscamaleons.com. Antònia Font, Els Amics de les Arts, Gerard Quintana i Txarango són alguns dels 21 grups que participaran en aquesta proposta adreçada a nens de tres a 12 anys, en un espectacle que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre. Les entrades senzilles valen 12 euros i els abonaments 25.

Els concerts es repartiran entre el Teatre-Auditori, l'Aula Magna i el pati de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. L'accés estarà obert a tots els menors d'edat que vinguin acompanyats per un adult. Els adults que vagin sense infants no podran entrar. Així, 'Petits camaleons' es converteix en el primer Festival de música per a nens i nenes amb un cartell d'artistes consagrats. Ho ha explicat el director del cicle, Albert Puig.

Albert Puig

És un festival perquè els pares i els nens puguin conviure junts aquesta experiència.



Tots els concerts tindran una durada màxima d'una hora i els grups adaptaran el repertori per fer-lo assequible als infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.