Aires brasilers en el concert d'aquest diumenge a El Siglo


  • Comparteix:

Coreto de Botequim pren el seu nom de les glorietes de les places brasileres / Font: Elsiglo.cat

Coreto de Botequim pren el seu nom de les glorietes de les places brasileres / Font: Elsiglo.cat

El sextet Coreto de Botequim arriba aquest diumenge al vermut-concert d'El Siglo per oferir un concert de música tradicional del Brasil. Inspirats en la sonoritat de les grans bandes de vent i percussió que tocaven a les places brasileres de principis de segle passat, la formació combina tradició amb tocs de 'choros' i jazz. La cita té lloc al migdia i l'entrada és gratuïta.

Coreto és el nom que reben les glorietes que acostumen a ocupar el centre de quasi tots els parcs de les ciutats de Brasil. Per aquest motiu, a les grans bandes de vent i percussió que actuaven en elles se les coneixia com a Banda de Coreto o, simplement, com a Coreto.

Bevent d'aquesta tradició, el sextet Coreto de Botequim intenta reproduir la sonoritat d'aquelles mítiques bandes amb arranjaments propers a les rodes de 'choros' i el jazz.

Cristophe Daudin a la flauta, Julio Marks al saxo alt, Jaume Esteve a la trompeta, Luca Saggia al trombó, Carles Estruch a la tuba i Daniel Levy a la bateria oferiran un concert on sonaran polques, sambes i 'maxixes', entre d'altres composicions.

La cita tindrà lloc al migdia i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.