Alumnes de l'Escola d'Art exposen la seva visió de 'La nostra ciutat' al Club Muntanyenc


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure fins el darrer dia d'agost

L'exposició es podrà veure fins el darrer dia d'agost

La 'Paret de l'Art' del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) mostra, des d'aquest dijous, l'exposició col·lectiva 'La nostra ciutat'. A través de la mirada particular de 13 alumnes del taller obert de pintura de l'Escola Municipal d'Art la mostra ofereix una visió plural de diferents indrets de la ciutat. L'exposició es podrà visitar fins el darrer dia d'agost.

El Monestir, la plaça de Sant Pere o el Pi d'en Xandri són alguns dels elements de Sant Cugat que els alumnes del taller de pintura de l'Escola Municipal d'Art han immortalitzat a la mostra conjunta 'La nostra ciutat'. L'exposició s'ha inaugurat aquest dijous en un acte al Club Muntanyenc Sant Cugat que ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.

Amb diferents visions i perspectives, però amb el realisme pictòric com a base en comú, els 13 pintors han creat una obra plural on la diversitat és un dels principals atractius. Així ho ha destacat el professor Paco Minuesa, que ha estat l'encarregat de guiar aquests treballs. Són declaracions a Cugat.cat.

Paco Minuesa

El valor més gran d'aquesta exposició és la diferència entre cada autor i la tria de temes que han fet.



Records del passat, la curiositat innata o l'amor per una peça arquitectònica en particular són algunes de les motivacions que han trobat els artistes a l'hora d'enfrontar-se a la tela en blanc.

Pintors

El Celler Cooperatiu no s'ha treballat gaire pictòricament . / Per a mi el Pi d'en Xandri és el far de la ciutat . / He escollit les portes del Sant Cugat poble com a inspiració.







L'exposició es podrà veure a la 'Paret de l'Art' del CMSC fins l'últim dia d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.