Shrek, protagonista del tercer film del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge del cartell del film / Font: Divixonline.com

Imatge del cartell del film / Font: Divixonline.com

L'ogre verd Shrek visitarà Valldoreix en el Cicle de Cinema a la Fresca. La quarta pel·lícula d'Shrek es projectarà a un quart i cinc minuts d'onze de la nit a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix.

Després de casar-se amb Fiona i de tenir tres fills, Shrek nota que la seva vida ha entrat en la monotonia i recorda amb nostàlgia els dies en què era temut pels vilatans. Empès per aquesta nostàlgia, Shrek cau en el parany de signar un acte amb el persuasiu negociant Rumpelstiltskin. De sobte, es troba amb una versió alternativa del territori, on els ogres són perseguits, el negociant és el rei i Shrek i Fiona no s'han conegut.

L'objectiu de l'ogre és desfer l'encanteri amb l'esperança de salvar els seus amics, restablir el món i recuperar els seu amor.

Abans de projectar la pel·lícula és visualitzarà un espot d'Amnistia Internacional. L'última pel·lícula del Cicle de Cinema a la Fresca és 'Silenci d'amor', que es veurà divendres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.