Les activitats de 'Petits! Grans! Llibres!' aposten per la vessant pedagògica de l'oci infantil

La 3a edició dels 'Petits! Grans! Llibres!' ha aplegat petits i grans al Claustre del Monestir

Cultura

Publicat el 9/jun/12 per Anna González

El festival 'Petits! Grans! Llibres!' busca la implicació de tota la societat per fomentar la infància i la lectura entre els més petits. El Claustre del Monestir ha aplegat les activitats d'aquesta 3a edició de la iniciativa impulsada per l'Institut de la Infància de Barcelona i que aquest dissabte s'ha centrat en els infants de zero a tres anys i en les propostes dirigides a nens amb alguna discapacitat. L'objectiu és fer visible que l'oci infantil pot anar vinculat a la seva educació i aprenentatge des d'una perspectiva transversal.

Escriptors, il·lustradors i pedagogs han acompanyat aquest dissabte els més petits per introduir-los en el món de la lectura. Es tracta d'oferir propostes on els infants es puguin desenvolupar des d'una implicació transversal que fomenti el seu aprenentatge i creixement.

D'aquesta manera, l'Institut de la Infància de Barcelona vol materialitzar en forma d'activitats els conceptes que tracten durant el curs amb experts.

Tot i així, la directora de la delegació local, Verónica Bronstein, ha encoratjat la resta d'entitats de la ciutat a anar més enllà i sumar-se als objectius de l'institut amb les seves activitats.

Verónica Bronstein

Encara hi ha molt per fer. Ja que fem l'esforç, per què no ens unim i fem coses amb una continuïtat i uns continguts? I fem una ciutat de veritat que respiri infància en tots els sentits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'oportunitat que els infants han tingut d'apropar-se a la història local en celebrar l'activitat al Claustre.

Mercè Conesa

Els nens han tingut l'oportunitat de relaxar-se i relacionar-se amb l'espai i la seva història.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'edició d'enguany del festival també ha comptat amb activitats formatives relacionades amb la pedagogia i la literatura infantil. Aquesta 3a edició de la iniciativa tanca aquest diumenge amb una nova jornada d'activitats dirigida als més petits.