Les activitats de 'Petits! Grans! Llibres!' aposten per la vessant pedagògica de l'oci infantil


Temes relacionats

'Petits, grans, llibres!' afronta els nous reptes de l'educació ( 6/jun/12)

L'Institut de la Infància proposa fer xarxa de col·laboració amb empreses i associacions ( 7/mar/12)

L'Institut de la Infància acosta les emocions dels infants a través dels seus dibuixos (16/des/11)

Sant Cugat ja compta amb tres espais d'intercanvi de llibres infantils (30/nov/11)


  • Comparteix:

La 3a edició dels 'Petits! Grans! Llibres!' ha aplegat petits i grans al Claustre del Monestir

La 3a edició dels 'Petits! Grans! Llibres!' ha aplegat petits i grans al Claustre del Monestir

El festival 'Petits! Grans! Llibres!' busca la implicació de tota la societat per fomentar la infància i la lectura entre els més petits. El Claustre del Monestir ha aplegat les activitats d'aquesta 3a edició de la iniciativa impulsada per l'Institut de la Infància de Barcelona i que aquest dissabte s'ha centrat en els infants de zero a tres anys i en les propostes dirigides a nens amb alguna discapacitat. L'objectiu és fer visible que l'oci infantil pot anar vinculat a la seva educació i aprenentatge des d'una perspectiva transversal.

Escriptors, il·lustradors i pedagogs han acompanyat aquest dissabte els més petits per introduir-los en el món de la lectura. Es tracta d'oferir propostes on els infants es puguin desenvolupar des d'una implicació transversal que fomenti el seu aprenentatge i creixement.

D'aquesta manera, l'Institut de la Infància de Barcelona vol materialitzar en forma d'activitats els conceptes que tracten durant el curs amb experts.

Tot i així, la directora de la delegació local, Verónica Bronstein, ha encoratjat la resta d'entitats de la ciutat a anar més enllà i sumar-se als objectius de l'institut amb les seves activitats.

Verónica Bronstein

Encara hi ha molt per fer. Ja que fem l'esforç, per què no ens unim i fem coses amb una continuïtat i uns continguts? I fem una ciutat de veritat que respiri infància en tots els sentits.



D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'oportunitat que els infants han tingut d'apropar-se a la història local en celebrar l'activitat al Claustre.

Mercè Conesa

Els nens han tingut l'oportunitat de relaxar-se i relacionar-se amb l'espai i la seva història.





L'edició d'enguany del festival també ha comptat amb activitats formatives relacionades amb la pedagogia i la literatura infantil. Aquesta 3a edició de la iniciativa tanca aquest diumenge amb una nova jornada d'activitats dirigida als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.