Grans i petits es donen cita a les Planes per acompanyar Tòfol en la seva aventura a la ciutat


Temes relacionats

El Casal de Mira-sol es queda petit en la representació d''El conte de l'Eriçó Bru' ( 6/mai/12)

Grans i petits viatgen a l'Índia amb la dansa de 'Balbir, el meu avi' (29/abr/12)


  • Comparteix:

El jove Tòfol ha viscut diferents peripècies en la seva estada a la ciutat

El jove Tòfol ha viscut diferents peripècies en la seva estada a la ciutat

Prop d'una trentena de santcugatencs s'han donat cita aquest diumenge al Casal de les Planes per acompanyar el jove pagès Tòfol en les seves peripècies per la gran ciutat. De la mà de la companyia Pa Sucat, grans i petits han gaudit amb l'espectacle 'L'aventura de Tòfol a la ciutat', que combina titelles, música en directe i teatre. Amb una posada en escena mòbil i molt treballada, i una estètica inspirada en el món de les joguines, el muntatge ha aconseguit transportar els més menuts a l'univers dels seus personatges.
Reviu l'espectacle a Cugat tv



Una trucada de la tieta Paulina explicant que l'oncle Ramon s'ha trencat una cama i que el gos Cargolet s'ha escapat és el detonant perquè el jove Tòfol, que viu en una granja als afores de la ciutat, agafi un tren i marxi per viure una gran aventura.

10 anys després d'estrenar 'Tòfol a la ciutat', la companyia Pa Sucat renova la història del jove pagès actualitzant el muntatge sota el títol 'L'aventura de Tòfol a la ciutat'.

A través de les titelles i la música en directe, l'espectacle es construeix a través d'una posada en escena dinàmica on l'escenari es va construint a mesura que avança la narració. El membre de Pa Sucat Eudald Farré ha explicat a Cugat.cat més detalls d'aquesta escenografia basada en el món de les joguines.

Eudald Farré

L'escenografia sempre està molt integrada a l'espectacle. És mòbil fins que al final es concreta.



Les diferències entre el camp i la ciutat, així com els valors del civisme i el cooperativisme, s'han posat de manifest en un espectacle que ha captivat grans i petits.

Públic

Ha estat molt 'xulo'. / El Tòfol va a casa de la tieta i l'ajuda a buscar el Cargolet. / Ha estat molt divertit, a mi m'agrada molt la música. / M'ha semblat molt bé.





La cita ha tingut lloc aquest diumenge al Casal de les Planes i forma part de la programació d'espectacles de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.