Tornen les 'Nits de Música al Claustre' amb vuit concerts


  • Comparteix:

Foto de família d'alguns participants del cicle

Foto de família d'alguns participants del cicle

La 4a edició del cicle 'Nits de Música al Claustre' porta a l'emblemàtic escenari vuit actuacions que es desenvoluparan del 22 de juny al 7 de setembre. El tret de sortida el protagonitzarà la Free Spirits Big Band, per donar pas a una de les edicions amb més presència local. Enguany, i com a novetat, les entrades es poden reservar per Internet a partir d'aquest divendres i a través del web de la Casa de Cultura.

En total seran vuit concerts de set formacions que tindran lloc al Claustre del Monestir. Per aquest escenari passaran formacions locals com la Free Spirits Big Band, el cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat i l'Ensemble de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, que actua per primera vegada dins el cicle.

Enguany, el cicle redueix el nombre de concerts i el pressupost. Tot i així, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat l'increment de públic que ha registrat la proposta en els darrers anys.

Xavier Escura

Tot i que s'ha reduït, però ho anem mantenint amb voluntat i les ganes de fer. Any rere any va guanyant públic.




Una altra de les novetats d'aquest 4t cicle és la incorporació d'una lectura dramatitzada sobre el màrtir Cugat, amb text de Josep Maria Jaumà i la presència d'actors santcugatencs. A més, i com ja és tradicional, el cicle aplega el Curs Internacional de Cant Sant Cugat, que arriba a la seva 9a edició i que comptarà amb un concert de cloenda amb la participació de la mezzosoprano Anna Tobella.

El cartell es completa amb el cor femení Voxalba, dirigit per Elisenda Carrasco i la Cobla Jovenívola de Sabadell, que tancarà el cicle al setembre.

Tot plegat, arrencarà divendres de la setmana vinent amb l'actuació de la Free Spirits Big Band. El president de Jazzenviu, Oriol Juvany, ha explicat què oferirà aquest concert.

Oriol Juvany

Són arranjaments de Bill Evans fets per Joan Díaz. Ha creat una banda de 14 músics molt joves que funciona amb un codi per improvisar.





Les entrades del cicle es posen a la venda aquest divendres. Per primera vegada es poden reservar per Internet a través de la web de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.