La Casa Azul continua lluitant per més premis musicals


Temes relacionats

El nou videoclip de La Casa Azul al programa 'Clips' ( 5/mai/12)

La Casa Azul posarà a la venda una edició limitada del disc 'Como un fan' en format vinil (12/mar/12)


  • Comparteix:

La Casa Azul és una creació de Guille Milkyway

La Casa Azul és una creació de Guille Milkyway

El grup liderat pel santcugatenc Guille Milkyway, La Casa Azul, està nominat en set categories diferents dels Premis de la Música Independiente. Aquests premis estan organitzats per la Unión Fonográfica Independiente (UFI) i premien la capacitat creativa de grups amb segell discogràfic independent. El públic podrà votar el seu favorit fins aquest diumenge i els guanyadors es donaran a conèixer l'últim dilluns de juny.

Els premis la Música Independiente són un reconeixement a la creació artística de les produccions independents a àmbit de l'Estat espanyol i tenen l'objectiu de promoure l'activitat creativa independent. La Casa Azul està nominada en les categories d'àlbum de l'any, millor artista de l'Estat espanyol, millor àlbum de pop, millor directe, millor producció musical i millor fotografia. Per votar és necessari inscriure's en la pàgina web Premiosdelamusicaindependiente.com. Els guanyadors es donaran a conèixer l'últim dilluns de juny.

En paral·lel, La Casa Azul és, junt amb altres grups com Vetusta Morla i Fix This, un dels 33 finalistes al premi 'Los 33 de Radio 3' de RTVE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.