Rossvelvet i Play Jazz, propostes musicals d'avui a El Siglo


Temes relacionats

La música jueva i musulmana de l'època medieval passa avui per El Siglo ( 3/jun/12)

L'acordió d'Arrigo Tomasi arriba avui a El Siglo ( 2/jun/12)


  • Comparteix:

Rossvevelt va néixer al setembre de 2009

Rossvevelt va néixer al setembre de 2009

El grup de música pop Rossvelvet i el conjunt Play Jazz protagonitzen els concerts d'aquest dissabte de l'associació cultural El Siglo. Rossvelt pujarà a l'escenari a dos quarts d'una de la tarda per interpretar la seva música amb tints de soul, jazz i indie. Ja a la nit serà el torn de la proposta mensual dels amics del Club de Jazz Sant Cugat, Play Jazz.

La veu d'Olga Boronat, el teclat de Mois Cuadrado i el baix de Raúl Hurtado ompliran de música El Siglo aquest dissabte. Rossvelvet interpretarà els seus temes influïts pel rock clàssic dels 60, l'smooth jazz dels 90 i el funk dels 70 que li han fet guanyar 2n premi del Surface Festival.

Play Jazz rememorarà les composicions d'autors com Irving Berlin, Thelonius Monk, Mathis o Rodgers. D'aquesta forma, el conjunt, format pel vocalista Jordi Rabascall, el guitarrista Grimaldi i el bateria Josep Maria Martí, farà un recorregut per la història del jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.