La Unió tanca la temporada amb la darrera funció de 'Maragall a casa'


Temes relacionats

La Unió porta a Sant Cugat l'obra 'Maragall a casa' ( 4/jun/12)

L'espectacle 'Maragall a casa' encara la recta final amb una funció especial per Sant Jordi (23/abr/12)


  • Comparteix:

El muntatge s'ha representat aquest divendres al Teatre la Unió

El muntatge s'ha representat aquest divendres al Teatre la Unió

L'espectacle 'Maragall a casa', dirigit i escrit pels santcugatencs Dolors Vilarasau i Josep Maria Jaumà, ha clos la programació del Teatre la Unió. L'obra, que s'ha representat durant nou mesos a la Casa-Arxiu de Joan Maragall a Barcelona, ha aterrat aquest divendres a la sala santcugatenca on ha aplegat més d'un centenar de persones.

Els santcugatencs no s'han volgut perdre el comiat de la temporada del Teatre la Unió amb l'espectacle 'Maragall a casa'. El muntatge està escrit pel santcugatenc Josep Maria Jaumà i dirigit per la santcugatenca Dolors Vilarasau, i reflecteix la part més íntima del poeta a través d'articles, poemes i correspondència.

La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha afirmat a Cugat.cat que el projecte s'ha tirat endavant gràcies a amics i coneguts. Tot i això, a partir d'ara els agradaria continuar les representacions de l'obra amb el suport de les institucions.

Dolors Vilarasau

Si hi ha alguna institució que creu que això pot ser útil, seria el moment de les institucions.


'Maragall a casa' es tracta d'una síntesi poètica de l'obra de Maragall que es va estrenar el setembre passat coincidint amb la commemoració dels 150 anys del seu naixement i que s'ha representat a la Casa-Arxiu Joan Maragall de Barcelona durant nou mesos. Més de 3.000 persones han gaudit de l'obra a la capital en 56 funcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.