El CPA Flamenco celebra el final de curs amb retalls dels seus darrers cinc anys


Temes relacionats

La caseta de Festa Major del CPA: quatre dies de música i activitats (12/jun/12)

El CPA clou la celebració dels 35 anys mirant al futur ( 9/jun/12)

El CPA celebra els seus 35 anys reivindicant la seva obertura a la ciutat ( 8/jun/12)

L'Andalusia santcugatenca es reivindica amb la Cruz de Mayo ( 6/mai/12)


  • Comparteix:

Amics i familiars han omplert l'auditori del Centro Popular Andaluz (CPA) per gaudir del festival de ball de final de curs. Sota el títol de 'Retales', l'espectacle ha estat un repàs a la trajectòria dels darrers cinc anys de l'escola CPA Flamenco a través de coreografies i músiques d'aquests anys. Un muntatge audiovisual ha servit per mostrar al públic el mètode i el treball que s'ha fet aquest curs.

Aquest ha estat el cinquè any d'Anna Pérez al capdavant dels cursos de flamenc del CPA, i la directora ha volgut ajuntar diferents retalls d'aquests anys per portar 'Retales' damunt de l'escenari.

Anna Pérez

És un recull dels cinc anys que portem sota la meva direcció l'escola CPA Flamenco. Hem treballat coreografies i músiques d'aquests anys i hem creat 'Retales', amb retalls de moments.


El CPA ha tancat així un any ple d'activitat en els seus cursos de flamenc, que han comptat amb més de 170 alumnes. Pérez fa un balanç molt positiu pel treball que s'ha realitzat.

Anna Pérez

Estem molt contentes del treball, de l'ambient que hi ha i de tot l'alumnat. Un curs molt positiu i amb moltes ganes de tornar a començar.


L'espectacle també ha incorporat projeccions audiovisuals entre els balls per mostrar la feina que es fa en el dia a dia dels cursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.